Bel ons op 014 31 99 31

Organisatie van de lessen

Hoe verlopen de skilessen?

 • Onze ski- en snowboardmonitoren en hulp ter plaatse zijn nederlandstalig en zetten zich enthousiast in om iedereen op een veilige, professionele, toffe manier te leren skiën en snowboarden.
 • Dag van aankomst (zaterdag).

Voorstelling van de monitoren. Uitleg over de lessen en eventuele aanpassingen van de lesuren. Indien de skipas het toelaat een eerste contact met de sneeuw.

 • Dag van vertrek (vrijdag).

De lessen eindigen op de middag voor de lunch. Indien gewenst is er in de namiddag nog begeleidend skiën en afsluiting met een kinderslalom.

 • Uitdeling van de diploma’s en medailles tijdens of voor het avondeten.
 • De lessen worden in de voormiddag gegeven.
 • De beginnelingen worden 3 volledige dagen begeleid. Vanaf dag 4 (3 uur) in de voormiddag.
 • 's Namiddags kan er begeleid worden geskied of gesnowboard.
 • De lessen worden ingedeeld in verschillende niveau’s. In de loop van de week kan er in samenspraak met de monitoren, aanpassingen gebeuren.
 • De kinderen die deelnemen aan de skilessen (vanaf het vierde levensjaar) staan een volledige dag onder toezicht: voormiddag les, namiddag begeleid skiën. Kunnen zij geen volledige dag volhouden verwijzen we naar de reizen met kinderopvang, hier worden de kinderen opgevangen in de kinderopvang. U vindt meer informatie hierover op onze pagina over kinderski.
 • We vragen wel dat de ouders ‘s middags samen met de kinderen eten.
 • Kinderen die te jong zijn of niet willen deelnemen aan de skilessen worden door de kinderopvang opgevangen tenzij anders vermeld. Dit kan enkel op de reizen met babysit.
 • Indien voor de reis blijkt dat er niet voldoende inschrijvingen zijn op uw niveau wordt u persoonlijk gecontacteerd. Wij zoeken dan samen naar een gepaste oplossing (Aansluiten bij een ander niveau, priveles, ...). Dit contact zal ruim op voorhand gebeuren. Wij kunnen voor u ook steeds een lessenpakket boeken bij de plaatselijke Oostenrijkse skischool. Uw groepsleider zal u helpen bij het aanmelden op de eerste lesdag.
 • Indien skilessen als optie aangeboden worden, dan kan u de prijzen hiervoor in de prijzentabel van de reis vinden. Voor een weekreis bedragen deze normaal 140,00 euro of 120,00 euro, afhankelijk van de locatie.
 

Contact Info

Staes Skivakanties

Ginderbroek 110-112
2400 Mol
014 31 99 31

Contacteer ons

 

Openingsuren winterperiode

Onze kantoren zijn geopend op:

Maandag   10:00 tot 12:00
14u00 tot 18u00 - Telefonisch of na afspraak
Dinsdag   10:00 tot 12:00
14u00 tot 18u00 - Telefonisch of na afspraak
Woensdag   10:00 tot 12:00
14u00 tot 18u00 - Telefonisch of na afspraak
Donderdag   10:00 tot 12:00
14u00 tot 18u00 - Telefonisch of na afspraak
Vrijdag   10:00 tot 12:00
14u00 tot 18u00 - Telefonisch of na afspraak
Zaterdag   10u00 tot 17u00 - Telefonisch of na afspraak
Zondag   Gesloten

Het kantoor is gesloten op feestdagen.

 

 

Hoewel Staes Skivakanties deze website met de grootste zorg beheert, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele fouten in prijzen en info. De informatie kan aan wijzigingen onderhevig zijn en is niet bindend, tenzij deze expliciet door Staes Skivakanties bevestigd werd.

Onze Privacy Policy - Onze Cookie Policy - Reisvoorwaarden