Bel ons op 014 31 99 31

Nuttige informatie

  • Skilift in de  zon.Bagage: de reizigers hebben recht op vervoer van 1 koffer, 1 paar ski’s of 1 snowboard (bindingen demonteren), 1 paar ski- of snowboardschoenen.
  • Huren van skimateriaal is niet in onze prijzen begrepen. Deze service kan wel door STAES SPORT verleend worden, het gehuurde materiaal wordt dan automatisch door ons op de door u geboekte vakantiebestemming gebracht.
  • Reductie voor eigen vervoer is mogelijk na overleg. Deze korting vindt u in onze prijzentabellen. Aankomst en vertrek is individueel te bespreken.
    • Om niet ’s nachts te moeten rijden bij het vertrek kan er een extra overnachting bijgeboekt worden. Deze dient steeds vooraf gereserveerd te worden via Staes Skivakanties. De prijzen voor deze extra nacht zijn opgenomen in onze prijzentabellen.
  • Bij latere aankomst op plaats van bestemming (voor- of namiddag), is recuperatie van de skipas niet mogelijk.
  • Voor wandelaars en niet skiërs wordt het skipakket in mindering gebracht op de prijs. Dit is enkel op aanvraag aangezien het voor elke reis verschillend is.
  • Voor vliegreizen kunnen wij bij Transavia een aantal tickets reserveren aan de dagprijs. (Inclusief transfer Salzburg - hotel).
  • Voor al onze reizen gelden de algemene reisvoorwaarden van de V.Z.W. Geschillencommissie en de bijzondere voorwaarden van Staes Skivakanties., die je terugvindt op deze website (lees onze reisvoorwaarden).

Contact Info

Staes Skivakanties

Ginderbroek 110-112
2400 Mol
014 31 99 31

Contacteer ons

Openingsuren

Onze kantoren zijn geopend op:

Maandag   09:30 tot 12:00
en na telefonische afspraak
Dinsdag   09:30 tot 12:00
en na telefonische afspraak
Woensdag   09:30 tot 12:00
en na telefonische afspraak
Donderdag   09:30 tot 12:00
en na telefonische afspraak
Vrijdag   09:30 tot 12:00
en na telefonische afspraak
Zaterdag   Gesloten
Zondag   Gesloten

 

 

Hoewel Staes Skivakanties deze website met de grootste zorg beheert, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele fouten in prijzen en info. De informatie kan aan wijzigingen onderhevig zijn en is niet bindend, tenzij deze expliciet door Staes Skivakanties bevestigd werd.

Onze Privacy Policy - Onze Cookie Policy - Reisvoorwaarden